Forum.WybieramLaptopa.pl
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Internet mobilny z laptopem
(1 wejść) 1 Gość
Artykuły - Komentarze do artykułów zamieszczonych w naszym serwisie.
W dółNowy wątekOdpowiedz
TEMAT: Internet mobilny z laptopem
blackwalk
Moderator
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Internet mobilny z laptopem 1 Rok, 6 mies. temu Oklaski: 10
** Komentarze do artykułu: Internet mobilny z laptopem **

Zaloguj się Zaloguj się
  Reply Quote
Kornik76

Internet mobilny z laptopem 1 Rok, 6 mies. temu  
Proponuje kupić laptopa i internet z sieci GSM osobno. Laptop na internecie zazwyczaj jest tańszy od ofert z sieci komórkowych. Jedyne co zyskujemy kupując laptopa to rozłożona forma płatności w okresie umowy z operatorem GSM. Choć oczywiście możemy również przez internet kupić notebooka na korzystne raty.

Zaloguj się Zaloguj się
  Reply Quote
Hubert

O:Internet mobilny z laptopem 1 Rok, 6 mies. temu  
Ja mam mini netbook HP 210 z internetem z Orange. Fajna sprawa, bo komputerek jest niewielki, więc bez problemu noszę go ze sobą w torbie i wszędzie mam dostęp do sieci. Jak nie Wi-Fi, to 3G, bo to ma wbudowany modem. Bateria trzyma 4 godziny więc w podróż też można zabrać. Ale czy warto kupować bezpośrednio w salonie, to nie jestem pewny. Ja kupiłem ten netbook po bardzo okazyjnej cenie - 750 zł, z drugiej ręki, ale w Allegro też są dobre ceny tego modelu.

Zaloguj się Zaloguj się
  Reply Quote
big-sale
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Internet mobilny z laptopem 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 0
Witam a może ktoś napisze o tych sieciach jak się sprawują(zasięg,dostępnośc)ponieważmam dylemat do jakiego dealera iśc orange,plus,era.

Zaloguj się Zaloguj się
  Reply Quote
Kino

O:Internet mobilny z laptopem 1 Rok, 5 mies. temu  
Ja mam z iplusa. Jestem bardzo zadowolony. Zasięg jest wszędzie. Wielu miejscach 3G i nie tylko:-). Trzeba tylko pamiętać o limitach ściągniętych danych, żeby transfer za szybko nie spad.

Zaloguj się Zaloguj się
  Reply Quote
tOMI

O:Internet mobilny z laptopem 1 Rok, 5 mies. temu  
Zgadzam się z przedmówcą. Iplus jest najlepszy. W wielu miejscach jest już nawet HSPA+(21Mbit/s), a HSDPA/3G (7,2Mbit/s) jest w większości dużych i średnich miast.

Zaloguj się Zaloguj się
  Reply Quote
Do góryNowy wątekOdpowiedz